Budjetoi, ennusta, raportoi, konsolidoi, simuloi.

Muutamalla napin painalluksella.

Mikä BusinessRadar?


BusinessRadar koostuu kahdesta ohjelmasta. MonthRollerilla teet suunnitelmat ja ConSolidatorilla kokoat yksittäiset suunnitelmat kokonaisuudeksi.


MonthRollerilla budjetoit ja ennustat nopeammin, tarkemmin ja kattavammin.


MonthRoller moninkertaistaa budjetoinnin ja ennustamisen nopeuden ja tarkkuuden. MonthRollerin hyödyt sinulle ja yhtiöllesi ovat seuraavat:

  1. Tavoitepohjainen budjetointi. Kuinka paljon liikevaihtosi kasvaa viime kaudesta? Entä mitä käy myyntikatteelle ja välillisille kuluille? Haluatko käyttää viime kauden jaksotusta vai tasajakoa? Sinä annat tavoitteet, ohjelma luo niitä vastaavan budjetin. Älykkäästi. Heti.
  2. Automaattinen kassa- ja tase-ennustaminen. Budjetoit tuloslaskelman lisäksi investoinnit, osingot, ennakot ja lainat. Kassavirta- ja tase-ennusteet syntyvät täysin automaattisesti.
  3. Dynaamiset skenaariot ja herkkyysanalyysit. Käytä täysin automaattisia herkkyysanalyysejä ja trendiskenaarioita. Tai luo omasi. Näin varaudut ajoissa myös vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin.
  4. Hankkeiden strateginen analysointi. Mallinna suunniteltu yrityskaupan kohde tai muu investointihanke samalla tavalla kuin olemassa oleva liiketoiminta. Nopeasti ja oikeilla luvuilla.


ConSolidatorilla kokoat yksittäiset ennusteet kokonaisuudeksi, kustannuspaikat yhtiöksi ja yhtiöt konserniksi.


Budjetit ja ennusteet laaditaan usein osissa. Kustannuspaikoittain, liiketoiminnoittain tai yhtiöittäin. ConSolidatorilla niputat suunnitelmat ja teet niistä kokonaisuuksia. ConSolidatorin hyödyt sinulle ja yhtiöllesi ovat seuraavat:

  1. Kustannuspaikkakohtainen suunnittelu. Yhdistät yksittäiset tuloslaskelmat toisiinsa, lisäät kokonaisuuteen avaavan taseen sekä suunnitellut investoinnit ja lainat. Sen jälkeen käytössäsi on yhtiötasoinen kokonaiskuva, joka sisältää tuloslaskelma-, kassavirta- ja tase-ennusteet.
  2. Automaattinen konserniyhdistely. Yhdistät konserniyhtiöiden budjetit ja ennusteet, eliminoit sisäiset transaktiot, omistuksen, velat ja saamiset sekä lasket konserniliikearvon ja erotat vähemmistöosuuden. Kaikki täysin automaattisesti.
  3. IFRS-raportit ja -ennusteet. Saat kaikki toteumatiedot ja tekemäsi suunnitelmat myös IFRS-muodossa. Sinun tarvitsee vain tuoda IFRS-viennit kirjanpidosta ja arvioida niiden mahdolliset muutokset loppuvuodelle.
  4. Skenaarioiden saumaton yhdistely. Kun konsolidoit yksittäisille yksiköille tai yrityksille luomiasi vaihtoehtoisia skenaarioita, luot samalla kokonaisuudelle uusia skenaarioita.
  5. Strategisten hankkeiden arviointi osana kokonaisuutta. Tuo suunnitellut yrityskaupat tai erillishankkeet osaksi olemassa olevaa kokonaisuutta, niin saat uuden näkökulman hankkeen kannattavuuden arviointiin.


Kaikki järjestelmät, kaikki tilikartat. BusinessRadar toimii aina.


BusinessRadar on itsenäinen ohjelmisto. Voit käyttää sitä minkä tahansa järjestelmän ja tilikartan kanssa.

BusinessRadar on joustava. Voit yhdistää siihen saman konsernin yrityksiä eri järjestelmistä ja tilikartoista.

BusinessRadarin käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Kirjanpidon toteumatiedot tuodaan BusinessRadariin väliajon kautta, joten järjestelmäintegraatiota ei tarvita. Sinun tarvitsee vain määrittää tuloslaskelman rakenne sekä toimittaa tilikartta ja muu tarvittava aineisto. Me huolehdimme kaikesta muusta.


Kenelle BusinessRadar sopii?


BusinessRadar sopii yhtiöllesi, oli sen koko mikä tahansa ja toimiala melkein mikä tahansa.

BusinessRadar on ihanteellinen työkalu talousjohtajalle, joka haluaa tehdä talousjohtamisesta dynaamista.

Välttämätön se on konsernin talousjohtajalle, joka haluaa ennustaa nopeammin ja tarkemmin kuin perinteisillä menetelmillä.