Jätä excelien pyörittäminen kilpailijoillenne ja keskity olennaiseen.

Tuttu tilanne?


Käytät suhteettoman paljon aikaa ennuste-excelien rakentamiseen ja niiden päivittämiseen. Työ on hidasta ja työlästä, minkä vuoksi et päivitä ennusteita niin usein kuin pitäisi.

Kassa- ja tase-ennusteet ovat karkeita tai puuttuvat kokonaan. Eikä tuoreimpia yhtiötasoisia ennusteita ole viety konserniennusteeseen.

Sinä olet käytännössä ainoa, joka ennusteita osaa päivittää. Se on rasite sinulle ja merkittävä riski yhtiöllesi.


Helpota elämääsi. Paranna suoritustasi. Tee tarkempia ennusteita.


BusinessRadar on strategisen talousjohtamisen edelläkävijä. Todellisen talousjohtamisen ykköstyökalu. Sillä saat yhtiösi taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä tarkan kokonaiskuvan. Kuvan, joka perustuu tuoreimpaan mahdolliseen tietoon.

BusinessRadarilla teet talousjohtamisesta dynaamista.

  1. Näet tekemiesi muutosten kassa- ja tasevaikutukset heti. Yhtiö- ja konsernitasolla. Testaat nopeasti vaihtoehtoiset visiot ja tallennat kiinnostavimmat skenaariosalkkuun.
  2. Tuot suunnitellun yrityskaupan tai muun hankkeen osaksi yritys- tai konsernikokonaisuutta nopeasti ja oikeilla luvuilla.
  3. Löydät helposti ja nopeasti vastaukset johtoryhmän ja hallituksen edustajien kysymyksiin, vaikka kesken kokouksen. Myös mitä jos -kysymyksiin.


Käytä aikasi liiketoiminnan suunnitteluun, älä excelien rakenteluun.


BusinessRadarin ansiosta aikasi säästyy olennaiseen. Liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen.

BusinessRadarissa sinun tarvitsee muuttaa luvut vain yhteen paikkaan, esimerkiksi tuloslaskelmaan. Kassa- ja tase-ennusteet päivittyvät automaattisesti. Ja kun teet muutoksen yhtiön ennusteeseen, konsernin ennuste päivittyy automaattisesti.

BusinessRadar pienentää henkilöriskiä. Luvut on helppo löytää ja ne tuotetaan yhdenmukaisilla laskentaprosesseilla. Siksi sinun on helppo siirtää ennusteiden päivittäminen alaisillesi, kun olet työmatkalla tai lomalla.

Myös itse suunnitelmien luominen ja muokkaaminen helpottuu, kiitos BusinessRadarin työkalujen. 


Edistä sidosryhmiesi liiketoimintaymmärrystä.


Sidosryhmäsi ovat kiinnostuneita eri asioista. Omistajat painottavat tasetta, rahoittajat kassavirtaa, operatiivinen johto katekehitystä ja tuloksentekokykyä.

Anna sidosryhmillesi se, mitä he haluavat. Parametripohjaiset kassavirtaennusteet ja älykkäät tase-ennusteet, skenaariot ja herkkyysanalyysit. Niin usein kuin tarvis on.

Silloin varmistat, että organisaatiosi huomioi päätöksenteossaan kaikki näkökulmat. Hyvissä ajoin.